Bon comunicador: ANTONI BASSAS

Bon comunicador: ANTONI BASSAS

dimarts, 3 de desembre del 2013

La setmana del Bassas

En el programa "Els divendres" de la cadena televisiva TV3, podem trobar una secció anomenada "La setmana del Bassas".
Encara que “Els divendres” és un programa que s’emet de dilluns a divendres, aquesta secció només la podem veure els dijous sobre les 18 hores. La seva durada aproximada és de 30 minuts.
Durant aquests dos mesos de seguiment, ens hem adonat que la seva secció té una sèrie de característiques concretes.
L’Antoni Bassas, acompanyat del Xavier Coral dóna la seva opinió d’aquelles notícies més rellevants de la setmana.
És important tenir en compte que ell no és l’encarregat d’explicar la notícia, sinó que ens fa saber el seu punt de vista donant-la per coneguda.
El tema predominant en la seva secció és la política, encara que pot tractar altres temes molt diferents, com per exemple l’esport.
La seva opinió no és neutral ja que diu el que pensa en tot moment. A més, en molts temes, mostra una posició ferma cap a una banda o cap a l’altra.
Sobre l’actitud que mostra a l’hora d’exposar el tema, podem veure que parla amb molta naturalitat. Per aquesta raó podem pensar que no té un guió establert, encara que sigui així.
La seva gesticulació a l’hora de parlar és molt pronunciada, cosa que transmet molta confiança i seguretat d’allò que parla.
Pel que fa a la velocitat i el volum de la veu, podem dir que és adequat, ja que se l’entén perfectament i no hem de fer cap esforç per escoltar-lo.
La llengua que utilitza per expressar-se és el català i podem veure que té un bon domini d’aquest.
A continuació podreu visualitzar un exemple de la secció que es va emetre el dia 28 de novembre d’aquest mateix any. Aquest vídeo l’hem extret de la pàgina web oficial de TV3.
En aquest lloc web podem trobar tots els programes “Els divendres” i en concret la secció de l’Antoni Bassas.
Aquest vídeo està estructurat en dues parts.








































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada